11 Haziran 2009 Perşembe

Trainspotting 2 ?



şahsen bir süper baba'nın bir de transpotting'in devamının çekilmesi herhalde tadından yenmez bir hal alırdı.radyo eksende söylenene göre danny boyle trainspotting'in devamını çekmek istiyormuş,lakin ewan mcgregor nam-ı diğer mark renton bu fikre karşı çıkmış.bize kalsa eyvallah hemde aynı castla,ancak film nasıl olur devam filmlerinin kötü olması klişesi hali hazırda baş ucunda dururken...
haberin detayları şöyle;

Danny Boyle, Irvine Welsh’in romanı Porno ile Trainspotting’in devamını çekmek istiyor. Fakat Ewan McGregor kendisine seneler önce de bu teklif götürüldüğünde hiç hoşlanmadığını çekinmeden belirtmişti.

“Bence kitap iyi değil” diyor McGregor, “Tainspotting harika bir kitaptı, güzeldi, sürükleyici ve rahatsız edici bir anlatımı vardı. Fakat kitabın devamı olarak yazılan Irvine Welsh’in romanını bu denli etkileyici olduğunu düşünmüyorum. Film için yazdığı son, kitap için yazdığında çok daha iyiydi.”

“Ayrıca bence, 10-15 sene sonra yine aynı cast’ı bir araya getirmek de iyi bir fikir değil. Bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. Trainspotting’in ününe gölge düşürmek istemem. Çünkü bana ve İngiliz sinemasına göre çok başarılı, hem de zamanına göre oldukça önemli bir filmdi.” dedi.

Hiç yorum yok: