26 Haziran 2008 Perşembe

RIGHTEOUS KILL: De Niro-Al Pacino


New York şehir polisine bağlı bir çift emektar dedektif, yasadışı yoldan huzuru sağlamaya çalışan bir seri katilin izini sürmektedir. New York Polis Departmanı’nın baskıcı ortamı altında 30 yıllık ortaklıktan sonra , bu donanımlı iki dedektif; David Fisk ve Thomas Cowan emekliliğe hazırlanmaktadır ama ikisi de henüz kendilerini emekliliğe hazır hissetmemektedir.

Rozetlerini çıkarmadan önce, kadın ticareti yaparak kötü ün yapmış birinin cinayetini araştırmak için çağırılırlar. Kısa bir süre sonra orijinal cinayetlerde olduğu gibi bir kurban; cinayeti açıklayan dört satırlık şiire sarılı bulunmuş bir şüpheli karşılarına çıkar. Diğer suçlar ortaya çıktıkça; dedektiflerin, hukuki sistemin açıklarından yararlanan suçluları hedef almış bir seri katille, karşı karşıya oldukları ortaya çıkar.

Seri katilin amacı polisin kendi başına yapamadığını yapmak ve huzuru sağlamak için suçluları sokaklardan temizlemektir. Son günlerde işlenen cinayetlerle ve daha öncekilerin arasındaki benzerlikler rahatsız edici bir soruyu gündeme getirir: İki deneyimli polis dedektifi acaba yanlış adamı mı demir parmaklıkların arkasına atmıştır?
...

12 eylülde türkiyede gösterime girecek film duyduğum andan beri acayip heyecan bastı babalar bir daha kaç kere bir araya gelebilir ki? konusu falan umrumda değil yani beğenilerimi ön planda tutmadan izleyeceğim bir film oalcak.aynı safta de niro ve al pacino...

fragman:
http://www.righteouskill-themovie.com

şevval sam

süper baba ile tanımıştık ilk defa şevval sam'ı sonraları hakkında bildiğim tek şey bu güzel kadının leman sam'ın kızı olduğuydu böyle güzel sesli bi annenin kızının müziğe kayıtsız kalmış olmasınıda düşünemezdim.öyle güzel sesi var ki çıkardığı "sek" albümüyle büyük sanatçı müzeyyen senar'ın dikkatini çekmeyi başarmış takdirini toplamıştı.bu albümde "benzemez kimse sana" ,"muhabbet bağına girdim","kimseye etmem şikayet" gibi türk sanat müziği parçalarına kendi yorumuyla can kattı.sam'ın rahmetli kazım koyuncu gibi onu konserlerinden takip eden ciddi bir kitlesi var televizyonlarda fazla boy göstermediğide aşikar olduğundan böylesi bir kitlenin onun sanatına vurulmuş olmasıda su götürmez bir gerçektir.

şevval sam'ın sek'in dışında birde istanbul secret adlı albümü mevcuttur.ayrıca bu ay sonu gibi "karadeniz"albümüyle sevenleriyle buluşması bekleniyor... sam;kazım koyuncu'ya ait hayde albümünde de "ben seni sevduğumi" ve "gelavera deresi" adlı parçaları seslendirmişti.



Türkiye 2-3 Almanya

ve euro2008 türkiye için sona erdi.üstelik turnuvadaki en kısıtlı kadro en iyi futbolla veda etti ülkemiz... hatalarıyla sevaplarıyla,oynayanıyla oynamayanıyla herkese ülkemize yeniden milli takım'ın değerini hatırlattıkları için teşekkürler... sanırım turnuvaya damgamızı vurduk.umarım karakteri oturmuş bir takım olarak avrupa ve dünya kupalarında saygı duyulan bir ekip olma yolunda doğru adımlar atar ve çıtayı yükseltiriz.

23 Haziran 2008 Pazartesi

Berat Artık Bursaspor'lu

amcaoğlunun oğlu oluyor berat sıkı bi bursasporlu ancak bunun pekişmesi için sünnet gerekiyordu.dün itibariyle adamlığa ve bursasporluluğa ilk adımını attı formalite olarak bir de eğlencesi var.seviyoruz seni berat!

21 Haziran 2008 Cumartesi

replik:turist ömer uzay yolunda

spak:kalp yok.
t.ö:ah! kör melahatta bana öyle derdi "kalpsiz..."
...
spak:canavar vasfı yok.
t.ö:canavar vasfi, vardıda şimdi yok allah rahmet eylesin kasımpaşada bi arbedede arkadan vurmuştu rakiplerini.ne delikanlıydı be...

Yorulmak Olmaz!...

şüphesiz turnuvanın rengini belirleyen takımız, bugün yine mucize gerçekleşti ve gündeme oturduk.daha ilerisi olur mu bilemiyorum ama sorun değil buraya kadar gelmek -her ne şekilde olursa olsun- süper!
Hırvatistan 2-4 Türkiye (P)

20 Haziran 2008 Cuma




euro96 ile başlayan panini serüvenim yaş-kazık kadar olmak-bir baltaya sap olamamak deyimlerine inat aynı tutkuyla sürüyor gazete bayiinden isterken biraz zor oluyor ama bi hastalık artık bu her kupa organizasyonunun ardından kendi kendime söz veriyorum "biriktirmeye devam edeceğim..."

18 Haziran 2008 Çarşamba

replik:trainspotting

morfin,diamorfin,siklozin,kodein,temazepam,nitrozepam,fenoborbiton, ve sodyum amital,destropropoksin,metadon,nalbufin,pethidin,pentozosin,buprenorfin,dekstromoramid,klormetinol aldık.
sokaklar... duyduğumuz acı ve mutsuzluğu yok edecek uyuşturucularla doluydu,hepsini aldık.lanet olsun c vitamini illegal olsaydı onuda kullanacaktık.